İş Dünyasının Bilinen İsimleri Kurumsal Yönetimi Konuşacak

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından bu yıl 11’inci kez düzenlenecek olan Kurumsal Yönetim Zirvesi’nin ana teması ‘Kurumsal Yönetimin İtici Gücü: Esneklik ve Dayanıklılık’ olarak belirlendi. 17 Ocak 2018’de düzenlenecek olan zirveye iş dünyasından çok sayıda isim katılacak.

Kurumsal yönetim anlayışının gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla hareket eden Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından Kurumsal Yönetim Zirvesi’nin on birincisi 17 Ocak 2018’de İstanbul’da düzenlenecek. Açılış konuşmalarını TKYD Başkanı Ali Pandır, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ile Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ’ın yapacağı zirveye Pelin Akın, Batu Aksoy, Esin Güral, Murat Kolbaşı, Hakan Kayganacı, Seymur Tarı, Murat Özgen, C. Müjdat Altay ve İlhami Koç gibi iş dünyasının önde gelen isimleri katılacak.

Yönetim kurullarının şirketlerin kurumsal dayanaklıklarını artırmada aldıkları rollerinin konuşulacağı zirvenin ana konuşmacısı, riskler ve iş sürekliliği konusunda uluslararası bir otorite olan DRI (Disaster Recovery Institute) International Başkanı Chole Demrovsky olacak.

StratejiCo. ve EY’nin katkılarıyla hazırlanan Kurumsal Dayanıklılık Araştırması’nın ilk sonuçlarının da açıklanacağı zirvede, şirketlerin yıl içerisinde aldıkları Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notları temel alınarak verilen Kurumsal Yönetim Ödülleri 8’inci kez sahiplerini bulacak.

Kaynak: İHA