Burak Yılmaz Trabzonspor'dan ayrılıyor mu?

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, bordo-mavili takımın Antalya'da kamp yaptığı otelde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Burak Yılmaz Trabzonspor'dan ayrılıyor mu?
Hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili konuşan milli futbolcu, yurt dışından teklif aldığını açıkladı. Tecrübeli forvet oyuncusu, gitme ihtimalinin de olduğunu belirtti.

Sözlerine yaşadığı sakatlıklarla başlayan Burak, 'Talihsiz bir sakatlık yaşadım. Çapraz bağlarım kopabilirdi sahadan dolayı. Konyaspor maçı ile geri döneceğim.' dedi ve kendisine teklif aldığı yönünde gelen soruya açıkça cevap verdi.

Milli golcü, 'Teklifler aldığım doğru. Transferin gerçekleşmesi için yönetim, kulüp veya futbolcu için bir şeylerin belli olması gerek. Ya da kalmam için bazı şeylerin net olması gerekli. Transfer teklifi alan futbolcunun gitme ihtimali vardır.' sözlerini sarf etti.

Gol krallığıyla ilgili gelen soruya ise yıldız futbolcu 'Jahovic'in gol krallığında daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Kendisini çok da beğeniyorum. Gomis de iyi ama Jahovic daha önde!' ifadelerini kullandı.

MUHARREM USTA'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ile ilgili Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ‘Burak Yılmaz ait olduğu yerdedir. Hiçbir sorun yok.Aslanlar gibi işimize devam ediyoruz.Burak gibi bir golcüye çok teklif gelir bu durum gurur vericidir.Ancak Burak ile birlikte çıktığımız ve yürüyeceğimiz bir yol var. Herkesin gönlü rahat olsun Burak ait olduğu yerdedir ve çok mutludur. Kimse fırsatçılık yapmasın Burak Türkiye'nin bir numaralı golcüsüdür'' ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN PUSUDA 


Ara transfer döneminde Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman sürpriz bir hamlede bulunarak Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz için nabız yokladığı öğrenildi. Şenol Güneş'in de eski öğrencisi Burak Yılmaz'ı takımında görmek istediği belirtildi.