Lider Salihli Belediyespor Rövanş Peşinde

Kendi sahasında oynadığı maçı 2-1 kaybeden lider Salihli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Sanayispor’u yenerek, hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de rövanşı almak istiyor.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun lideri Salihli Belediyespor, ligin 11.haftasında Manisa Sanayispor’un konuğu olacak. Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmada lider yeşil-beyazlı ekip, rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Deplasmanda Sanayispor ile oynayacakları maç için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Salihli Beleiyespor Teknik Direktörü Adem Başaran, “Bölgesel Amatör Ligi hedefi ile çıktığımız bu yolda, Pazar günü deplasmanda konuk olacağımız Sanayispor engelini de kayıpsız geçmek istiyoruz. Ligin ilk devresinde oynadığımız maçta rakibimize 2-1 yenilmiştik. Futbolda, yenmekte ve yenilmekte var. Ama grupta tek mağlubiyet aldığımız Sanayispor’u bu kez kendi sahasında yenerek, Salihli’ye galibiyetle döneceğiz” dedi.

Taraftarlara seslenen Başaran “Her zaman olduğu gibi bizi Manisa Sanayispor maçında da yalnız bırakmayın” dedi.

Öte yandan karşılaşma öncesinde, Salihli Belediyespor 25 puanla lider durumda iken, Manisa Sanayispor ise 10 puan ile 8. sırada yer alıyor.

Kaynak: İHA