Diyarbakır Spor Lisesi Şampiyonluk Peşinde

Diyarbakır Spor Lisesi, Karabük’te yapılacak Okullararası Genç Erkekler Hentbol Türkiye Finallerine katılacak. Yarın başlayacak ve-17 Ocak’a kadar Karabük’te gerçekleşecek şampiyonaya, en iyi şekilde hazırlanan spor lisesinde hedef önce Türkiye şampiyonluğu daha sonra, Dünya Şampiyonasında yer almak.

Hentbol İl Temsilcisi ve Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erdal Aydın, 3-7 Ocak’ta tarihleri arasında Erzincan’da düzenlenen genç erkekler Hentbol Türkiye Yarı Finallerinde, tüm rakipleri farklı mağlup ederek, Türkiye finallerine katılma hakkını elde ettiklerini söyledi.

Aydın, Elazığ, Adıyaman, Sivas ve Rize’nin spor liseleri takımlarını mağlup ettiklerini belirtti.

Aydın, daha önce iki defa kaldıkları Türkiye finallerinde artık şampiyon olmak istediklerini kaydetti.

Takımına güvendiğini ve hedeflerinin Türkiye finallerinde şampiyonluk olduğunu ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

“Erzincan’da harika maçlar çıkardık. Önümüze çıkan tüm rakipleri farklı mağlup ederek finallere adımızı yazdırdık. Türkiye finallerine daha önce de katılım göstermiştik. Ancak istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Yani Türkiye şampiyonluğuna ulaşamadık. 13-17 Ocak’ta Karabük’te gerçekleşecek Türkiye finallerinde bu kez hedefe ulaşmak istiyoruz. Önce Türkiye şampiyonu olmak ve daha sonrada ülkemiz adına Dünya Şampiyonasında yer almak istiyoruz. Hedefimiz büyük, umutlarımız güçlüdür.”

Kendilerine destek veren ve her zaman yanlarında olanlara da teşekkür eden Aydın, “Bize desteklerini esirgemeyen Yenişehir Kaymakamımız Sayın Serdar Kartal’a, Yenişehir İlçe Milli Eğitimi Müdürü Hüsamettin Atlı ve Okul Müdürümüz İlhami Çetin’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA