Denizlispor, A. Konyasporlu Eze'yi Renklerine Bağladı

TFF 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Patrick Friday Eze ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığını duyurdu.

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve alt sıralardan kurtulmak isteyen Denizlispor, Atiker Konyaspor’da forma giyen 26 yaşındaki Nijeryalı golcü oyuncusu Patrick Friday Eze ile yarım sezonluk bir anlaşmaya vardığını duyurdu. Nijeryalı oyuncuyu renklerine bağlayan yeşil-siyahlı kulübün başkan yardımcısı Taner Atilla, bir açıklama yaptı.

Golcü oyuncu Eze ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını dile getiren Atilla, futbolcunun Antalya Belek’teki kampa katıldığını belirtti.

Denizlispor’un Antalya’daki 10 gündür süren kampın bugün itibariyle sona ereceğini dile getiren Atilla, oyunculara iki günlük izin verileceğini kaydetti.



Yusuf Şimşek 400 bin TL’lik senetleri geri verdi

Öte yandan eski teknik direktör Yusuf Şimşek’in kalan ödemesi ile ilgili bir açıklama yapıldı. Şimşek’e kalan ödemenin yapıldığı belirtilen açıklamada, Şimşek’in elindeki 400 bin TL’lik senetleri, kulübe geri verildiği belirtildi. Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şimşek’e 110 bin lira ödeme yapılarak anlaşmaya varılmıştır. Denizlispor’un kendisinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Yusuf Şimşek hocamıza bu davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz."

Kaynak: İHA