Ayvalıkgücü Belediyespor'a Dudu Lima Dopingi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta ilk yarıyı puan cetvelinin 3. sırasında tamamlayan Ayvalıkgücü Belediyespor, lig arasında Brezilyalı futbolcu Dudu Lima’yı renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon Tayland’ta 3. Ligde gol kralı olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Dudu Lima’nın kırmızı-beyazlı formayı giymesi taraftarlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Lima; imzayı attıktan sonra takımla birlikte ilk idmana çıktı. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in de izlediği ilk antrenmanda göz dolduran Lima’nın kısa sürede taraftarın da gönlünü kazanacağından ise neredeyse hiç şüphe duyulmadığı bildirildi.

Ayvalıkgücü Belediyespor’un Pazar günü kendi saha ve seyircisi karşısında oynayacağı Çayırovaspor karşılaşmasında henüz gerekli formaliteler tamamlanamadığı için forma giyemeyeceği öğrenilen siyahi futbolcuyla ilgili muhabirimize açıklamalar da bulunan Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ, Lima’dan son derece umutlu olduklarını söyledi.



Lima’nın; Tayland’tan önce Portekiz’de de top koşturduğunu anlatan Mehmet Yıkılmazdağ, “Bizim Lima’dan beklentimiz çok yüksek. İnşallah bize şampiyonluk yolunda büyük katkısı olacaktır” diye konuştu.

Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Güngör Sezer de; Dudu Lima’nın yakın dostu işadamı Hasan Tahsin San’ın ekonomik katkılarıyla gerçekleştiğini vurgulayarak, “Sağolsun Tahsin kardeşim, bizleri ve Ayvalıkgücü’nü çok seviyor. Şimdiye kadar takımımıza ciddi destekler vermişti. Yine O’nun sayesinde bugün Dudu Lima’yı renklerimize bağladık. Kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA