Tepecikspor İkinci Yarıya İddialı Hazırlanıyor

2. Amatör Küme’nin iddialı takımlarından Tepecikspor, teknik ekibi ve yeni yönetimi ile kendisine ait tesislerde sezon hazırlıklarına başladı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana Tavşanlı’nın deneyimli teknik direktörü Murat Göçmen ile başlayan Tepeciklisporlu futbolcular, moralli bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Kırmızı mavili ekip yaklaşık 2 saat süren antrenmanı açma germe çalışması ile tamamladı.

Antrenman sonrası basın açıklamasında bulunan teknik sorumlu Murat Göçmen, "Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Tepecikspor’u layık olduğu yere geitrmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmlarımız en üst düzeyde devam ediyor. İnşallah istediğimiz yere disiplinli çalışmalarımız ile geleceğimize inanıyorum. Önümzüdeki senenin kadrosunu da oluşturarak direk Süper Amatör hedefliyoruz. Tam destek var. Taraftarımız olsun, belediye başkanımız Adnan Korkmaz olsun müthiş bir destek veriyorlar. Oldukça heyecanlı ve istekli genç bir yönetimimiz var. Beni aşırı heyecanlandırıyor. Bu yüzden ben Tepecikspor’u tercih ettim. Burada bu sezon çok büyük işler başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Mustafa Yumurtacı’nın başkanlığında yönetim kadrosu şu şekilde; Süleyman Korkmaz, Seyfettin Tekin, İsmet Elagöz, Halil Cihat Fidan, Hüseyin Eskicioğlu, Ali Manisalı ve Serhat Özkan.

Transferlerde ise Demirbilekspor’dan tecrübeli file bekçisi İsmail Batur, forvetler Alaaddin Domaniç, Hakan Demir, orta sahada Samet Sertel , Agah Filibeli, orta saha için Emirhan Şahin ve Ömer Uçar, kanat oyuncusu olarak da Mehmet Akif Özcan ile anlaşma yapıldı. (Tİ - EFE)

Kaynak: İHA