Sinop Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlık Seçimine Doğru

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, odalarının 14 Ocak'ta yapılacak olağan genel kurul toplantısı öncesi çıraklık dönemini atlattıklarını söyledi.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan Gündoğdu, amaçlarının kendi enerjilerini, esnafın enerjisiyle birleştirerek en iyi hizmeti üretebilmek olduğunu söyledi.

Makam uğruna vaatler ortaya atmanın doğru olmadığını ifade eden Gündoğdu şöyle devam etti:

"Esnafımızın ödemek zorunda bulunduğu aidatlar yasa ile belirlenmektedir. Tahsilatlar ise odanın görevidir. Dönemimiz içinde aidatlar bizzat esnafımızın iş yerine gidilerek toplanmaya çalışılmış, ödeme sıkıntısı içinde olanlara yapılandırma dönemlerinde yardımcı ve destek olunmuş, tek bir üyemiz dahi aidat borcu nedeni ile yasal takibata uğratılmamıştır.

Biz mesleğimizi de çıraklıktan öğrenerek geldik ve başarılı olduk. Oda yönetiminde de çıraklık dönemimizi yaşadık gördük. Oda yönetiminde çıraklık dönemi saydığımız dönemde dahi başarılı olan bizler, önümüzdeki dönemde tüm takım arkadaşlarımızla birlikte esnafımıza yakışır, çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır."

Kaynak: AA