Havran Fatih Belediyespor'un Başarısı

Balıkesir Futbol U19 Ligi futbol müsabakaları baraj maçında Havran Fatih Belediyespor, Burhaniye Belediyespor’u 4-1 yenerek Play-Off oynamaya hak kazandı.

Havran Fatih Belediyespor alt yapı Antrenörü Muhteşem Dumanlı, “19 takımımız başarılı skorlar almaya devam ediyor. Burhaniye Belediyespor maçında baştan sona üstün oynadığımız maçı 4 -1 gibi net skor ile kazanarak Körfez gurubunda Ayvalıkgücü ile birlikte Play-Off oynamaya hak kazandı. Futbol takımımız bundan sonra Play-Off için Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Balıkesir Yeni Sanayii, Bandırmaspor ve Gönenspor ile Play-Off’a yükselmek için çift devreli maçlar yapacak amacımız ilk üçe girerek Türkiye Şampiyonası finallerine katılmak istiyoruz. Her türlü desetği sağlayan Havran Fatih Belediyespor Başkan ve Yönetim kurulu üyelerine Belediye Başkanı Emin Ersoy’a şahsım ve futbolcularım adına teşekkür ederim” dedi.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Başarı gelmesi için önce ileri dönük plan yapılmalı tesisler oluşturulmalı. Havran Fatih Belediyespor tarihinde ilk kez Bal Ligine yükseldi. Alt yapı futbol takımlarımız dört farklı yaş kategorisin ‘de ilk kez takım oluşturup lig maçları katılmaktadır. Havran’ın sporda başarılı sonuçlar alması için önce tesisleşmeye önem verdik. Çevre yolu yanına futbol sahamızı ve spor kompleksi kazandırdık. Hafta sonları çocuklarımız gençlerimiz futbol, tenis, basketbol, güreş ve diğer ilgi duydukları eğitmenler eşliğinde sportif faaliyetlerde bulunuyor. U19 ve diğer yaş gruplarındaki yetenekli futbolcularımız geleceğin Havran Fatih Belediyespor’un iskeletini oluşturacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA