Fatih Altaylı'dan Dursun Özbek'e: Bir kulübü yönetemeyip...

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, Dursun Özbek'e köşesinden yanıt verdi: Bir kulübü yönetemeyip suçu bir gazeteciye ve bir eski başkana yıkmak gerçekten komik.

Fatih Altaylı'dan Dursun Özbek'e: Bir kulübü yönetemeyip...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Fatih Altaylı'ya ateş püskürerek, 'Fatih Altaylı'yı affetmiyorum' dedi.

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı da Özbek'e bugün köşesinden yanıt verdi. 'Bir kulübü yönetemeyip suçu bir gazeteciye ve bir eski başkana yıkmak gerçekten komik' diyen Altaylı, 'Sayın başkan bilsin ki ben Galatasaray'ın divan kurulu toplantısını 20 dakika meşgul edecek kadar önemli biri değilim!' diye konuştu.


İşte Fatih Altaylı'nın yazısının o bölümü:


YASAMAN: BAL GİBİ SATIŞTIR


GALATASARAY Spor Kulübü'nün saygıdeğer başkanlık makamında oturan Dursun Özbek, divan kurulu konuşmasının büyük bölümünü bana ve eski başkan Ünal Aysal'a ayırdı.

Burası ona yanıt verme yeri değil elbet.

Ama bir kulübü yönetemeyip suçu bir gazeteciye ve bir eski başkana yıkmak gerçekten komik.

Riva ve Florya'nın satışını “Bu bir satış değil, hasılat paylaşımı” diye savunup SPK danışmanı hukukçu Prof. Hamdi Yasaman tarafından “Bu bal gibi bir satıştır” diye yalanlanmak ise utanç verici.

Başka söyleyeceğim yok mu?

Var elbet ama bu köşeyi spora ayırmak istemiyorum.

Gerekenleri haftaya spor sayfasındaki röportajımda söyleyeceğim.

Yine de sayın başkan bilsin ki ben Galatasaray'ın divan kurulu toplantısını 20 dakika meşgul edecek kadar önemli biri değilim!


Fatih Altaylı'dan Dursun Özbek'e: Bir kulübü yönetemeyip...Dursun Özbek: Fatih Altaylı'yı affetmiyorum