Çaldıranlı Çocuklar Van Birincisi Oldu

Van’da düzenlenen Futsal Yarışmasında Çaldıranlı çocuklar yıldızlar kategorisinde il birincisi oldular.

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Durdar’ı ziyaret eden Anıttepe Ortaokulu öğrencileri, final maçında Fevzi Geyik Ortaokulunu mağlup ederek, mart ayında Bingöl’de yapılacak olan Okullar Arası Doğu Anadolu Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

Kaymakam Dundar’a desteklerinden dolayı teşekkür eden öğrenciler, hedeflerinin Türkiye şampiyonasında mücadele etmek olduğunu belirttiler.

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar ise, ilçedeki öğrencilerin eğitimde olduğu gibi sporda da her geçen gün başarı seviyesinin biraz daha arttığını belirtti.

Tekin Dundar, “2 bin metre kros yarışmalarında birinciliği elde ettikleri gibi futsalda da öğrencilerimiz il birinciliğini elde ederek Bingöl’de bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandılar. Bu son derece bizleri mutlu etmektedir. Biz maddi ve manevi desteğimizi sunduk, onlar da emek vererek bu başarıyı elde ettiler. Hiçbir başarı emeksiz değildir. Emek verdiler, özveride bulundular, fedakarlık gösterdiler, çok çalıştılar ve bu başarıyı elde ettiler. Bu başarı çıtasının daha da yukarıya çıkması için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Futsal kız takımı sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA