TKBL Federasyon Kupası

Isparta'da 31 Ocak4 Şubat'ta düzenlenecek Final Grubu mücadelesinin eşleşmeleri belirlendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) takımlarının katıldığı Federasyon Kupası'nda, Final Grubu'nun eşleşmeleri belli oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 31 Ocak-4 Şubat'ta Isparta'da düzenlenecek TKBL Federasyon Kupası mücadelesinin kura çekimi, Ataköy Sheraton Otel'de yapıldı.

Kura çekimine, TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak ve federasyon yetkilileri ile Final Grubu'nda mücadele edecek Edremit Belediyesi Gürespor, FERKO Ilgaz Hotel, İzmit Belediyespor, Kırçiçeği Bodrum Basketbol, İçel Basketbol, İçel Büyükşehir Gelişim, Tosyalı TOYO Osmaniye ve Urla Belediyespor'un temsilcileri katıldı.

Ligler Direktörü Şenbayrak, yaptığı konuşmada, sezonun başarılı geçtiğini belirterek, "Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olan ligimizde yönetici, antrenör ve sporcularımızın katkısı yadsınamaz. Isparta'da gerçekleştirilecek TKBL Federasyon Kupası Final Grubu'nda sakatlıktan uzak, hak edenin kazanacağı bir organizasyon diliyorum." ifadelerini kullandı.

Final Grubu'nda çeyrek final maçları 31 Ocak'ta ve 1 Şubat'ta, yarı final müsabakaları 2 Şubat'ta, final ise 4 Şubat Pazar günü oynanacak.

Çeyrek final eşleşmeleri ve maç programı şöyle:

31 Ocak Çarşamba:

Tosyalı TOYO Osmaniye-Edremit Belediyesi Gürespor

İzmit Belediyespor-FERKO Ilgaz Hotel

1 Şubat Perşembe:

Urla Belediyespor-İçel Basketbol

İçel Büyükşehir Gelişim-Kırçiçeği Bodrum Basketbol

Kaynak: AA