Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı (3)

Görüşmeler bölümünde üyeler, alınan erkek seçim kararına tepki gösterdi.

Galatasaray Kulübünün ocak ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı.

Gayrettepe Dedeman Otel'de divan kurulu başkanı İrfan Aktar yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyeleri Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Ural Aküzüm, Can Topsakal, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay ve Burçin Aslan da hazır bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün 20 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek olağan genel kurulunda başkan adayı olan Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz, toplantıda yönetim aday listelerindeki isimlerle birlikte yer aldılar.

Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz'in başkan adayları olarak üyelere yaptıkları konuşmaların ardından, görüşmeler bölümüne geçildi.

Bu bölümde söz alan üyelerin, erken seçim kararı alınmasına yönelik tepkileri dikkati çekti. Kürsüye gelen üyelerin önemli bir bölümü, alınan erken seçim kararını eleştiren ifadeler kullandılar.

Üyelerden Hayrettin Kozak, erken seçim kararından vazgeçilip, mayıs ayında olağan seçimin yapılması için hala geç kalınmadığını vurgularken, kulüp eski yöneticisi Hamdi Yasaman da yapılan işlemin yasal olmadığını ileri sürdü.

Toplantının sonunda kürsüye gelen Dursun Özbek, 10 gün sonra seçim yapılacağını hatırlatarak, Galatasaray için hayırlı olması temennisinde bulundu.

(Son)

Kaynak: AA