Aslanapa Yıldızlar Kız Futsal Takımı Şampiyon Namağlup Oldu

Kütahya’nın Aslanapa ilçesi Ortaokulu Futsal Takımı, Yıldızlar Kız Futsal İl Şampiyonası’nda namağlup şampiyon oldu.

Turnuvada oynadığı 7 maçı kazanan Aslanapa Ortaokulu Yıldızlar Kız Futsal Takımı, Kılıçarslan Anadolu Lisesi Spor Salonunda oynanan final maçında Ağaçköy Ortaokulu Kız Futsal takımını yenerek şampiyonluk kupasını aldı.

Aslanapa Halk Eğitim Müdürü Aziz Kılıçarslan, ’’Aslanapa Ortaokul Yıldızlar Kız Futsal Takımını ve öğretmenleri Ömer Bingöl’ü bu başarıdan dolayı kutluyorum. Maçlara destek için gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kurumumuz bünyesinde açtığımız Futsal kursunda çalışan öğrencilerimiz bu başarıyı hak ettiler’’dedi.

Aslanapa Ortaokulu Müdürü Yasin Atmaca, "Okulumuz futsal takımı, Kütahya geneli Yıldız Kızlar Futsal Turnuvasında 8 maçını da kazanarak namağlup olarak şampiyon olmuştur. Final maçını da 2-0 kazanmıştır. Kütahya’da düzenlenecek olan bölge futsal sampiyonasında Kütahya ilimizi temsil edeceklerdir. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer Bingöl’e ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. Ayrıca müsabakalar boyunca takımımıza sponsor olan esnaflarımıza teşekkür ederim’’ diye konuştu.

(YD-EFE)

Kaynak: İHA