Bursaspor Galibiyet Peşinde

Bursaspor, ligin 4. haftasında yarın sahasında karşılaşacağı Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasından taraftarının da desteğiyle 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Süper Lig’in ilk 3 haftasında 2 mağlubiyet, 1 galibiyet elde eden yeşil-beyazlı ekip, milli maçlar sebebiyle verilen aranın ardından yarın sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak. Taraftarının da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen Timsah’ta Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen’in en büyük kozu Arjantinli yıldız Pablo Batalla olacak.

Süper Lig’de 11. randevu

İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 11. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 10 karşılaşmada Bursaspor, sahadan 2 kez galibiyet ile ayrılırken, Akhisarspor ise 4 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. Yeşil-beyazlı takım, Akhisarspor ile oynadığı son 4 maçtan da puan çıkaramazken, yeşil-siyahlı rakibi ile sahasında oynadığı 5 maçta ise sadece 1 kez kazanabildi.

Bursaspor’un golcüsü Delarge

Süper Lig’i ilk 3 haftasında rakip fileleri 4 kez havalandıran yeşil-beyazlılarda, Kongolu kanat oyuncusu Dzon Delarge, attığı iki golle takımının en skorer ismi konumunda yer alıyor. Badu ve Batalla da birer kez gol sevinci yaşadı.

Düdük Alper Ulusoy’da

Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İlker Takpak yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Kaynak: İHA