Yusuf Erdoğan, Trabzon'dan Ayrıldı

Trabzonspor’da beklediği çıkışı yakalayamayan, yapılan son transferlerini ardından forma bulma şansı azalan Yusuf Erdoğan, 10 sezonluk bir dönemin ardından Trabzon’dan ayrıldı.

Futbol hayatına Araklıspor’da başlayan Yusuf Erdoğan, Araklıspor, 1461 Trabzon ve Trabzonspor’da geçirdiği 10 sezonluk futbol kariyerinin ardından Trabzon’dan ayrıldı. Bordo-mavili takımda aradığı çıkışı bir türlü yakalayamayan, zaman zaman taraftar ile gerginlik yaşayan oyuncu yeni transferlerinde takıma katılmasıyla birlikte forma şansı azaldı. Takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten oyuncu transfer döneminin bitmesine bir gün kalan Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştı ve dün gece kendisine ait eşyaları toplayarak takım arkadaşlarıyla vedalaşmasının ardından şehirden ayrıldı.

Yusuf Erdoğan Trabzon kariyeri

Futbola Araklıspor’da başlayan Yusuf Erdoğan, buradan Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’a transfer oldu. Burada gösterdiği başarılı performansın ardından bordo-mavili kulübe geçiş yapan başaralı oyuncu Araklıspor, 1461 Trabzon ve Trabzonspor olmak üzere 234 maça çıktı. 34 gole imza atan oyuncu Trabzonspor’da 5 sezonda çıktığı 104 maçta 15 gole imza attı.

Avrupa’da ilk golünü Limassol’a attı

Yusuf Erdoğan UEFA Avrupa Ligi’ndeyken ilk golünü Apollon Limassol’a attı. Bu gol sayesinde maçın kaderi değişmiş ve 2-1 maç kazanılmıştır. İkinci golü ise 3 Ekim 2013 tarihinde UEFA Kupası’nda ağlar ile buluştu. Bu gol ise Lazio takımına karşı atılmıştı. 3-3 berabere biten bu maç Yusuf Erdoğan’ın golü sayesinde olmuştu.

Kaynak: İHA