Muaythai Sporcularından Başkan Kocadon'a Ziyaret

14-22 Ekim 2017 tarihleri arasında Fransa’nın Paris şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Muaythai Şampiyonası öncesi Amiral Turgutreis Spor Kulübü muaythai sporcuları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Amiral Turgutreis Spor Kulübü muaythai sporcularından Merve Sağlam, Sevgi Çakar, Asena Aydın, Edanur Yurttaş ile Türkiye Muaythai Federasyonu Ege Bölge Koordinatörü Salim Tanış ve Milli Takım Antrenörü Gökhan Konuk katıldı.

Sporcular Başkan Kocadon’a spora ve sporcuya vermiş olduğu destekler dolayısıyla teşekkür ederken Başkan Kocadon da sağlıklı nesillerin yetişmesindeki ön koşulun spor olduğunu belirtip spora ve sporcuya ellerinden geldiğince desteklerini sürdüreceklerini ileterek önemli başarılar elde eden sporcuları kutladı.

Sporculardan Merve Sağlam’ın Genç Bayanlar kategorisinde 2016 dünya ikinciliği ve 2017 dünya üçüncülüğü, Sevgi Çakar’ın Avrupa EMF Kupası ikinciliği, Asena Aydın’ın Büyük Bayanlar 2016 Dünya Kupası ikinciliği, Edanur Yurttaş’ın Büyük Bayanlar Dünya Kupası 3’üncülüğü bulunuyor.

Paris’te yapılacak olan Avrupa Muaythaiy Şampiyonası’nda Türkiye’yi Merve Sağlam ve Zehra Gülen temsil edecek.

Kaynak: İHA