Hatay'da Dereceye Giren Sporcu Altınla Ödüllendirildi

Erzurum'da düzenlenen 14. Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvasında dereceye giren Hataylı sporcu, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel tarafından yarım altınla ödüllendirildi.

Hassa Belediye Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hassa Belediyesi Karate Takımı sporcularından Abdurrahman Abacılar, Erzurum'da gerçekleştirilen turnuvada minikler kategorisinde şampiyon oldu.

Şampiyon sporcu ve hocalarını makamında kabul eden Başkan Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyon olan minik karatecinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Şampiyon karateciyi başarısından dolayı yarım altınla ödüllendirdiklerini ifade eden Demirel, 'Hassa Belediye Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hassa Belediyesi Karate Takımını ve hocalarını gösterdikleri başarılardan dolayı canı gönülden kutluyorum. Ülkemizi, İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. İnşallah bundan sonraki Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda da en iyi şekilde mücadele ederek bizleri gururlandırırlar. Biz yöneticiler de her zaman maddi ve manevi olarak spor ve sporcuların yanlarında olmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Alınan başarıların diğer sporculara da örnek tescil etmesi yönünde temennide bulunan Demirel, emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye Karate Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nizamettin Karaali de sporcunun önemli bir başarıya imza attığını belirterek başarılanın devamını diledi.

Kaynak: AA