Evkur Yeni Malatyaspor Kupada İnegölspor İle Eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçlarında eşleşmeler belli oldu. 3. Tura seri başı takım olarak katılan Evkur Yeni Malatyaspor, Bursa temsilcisi İnegölspor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kura çekimi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda yapıldı. Kura çekimine TFF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katıldı.

Kupaya 3. Turda katılan Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Bursa temsilcisi İnegölspor ile eşleşti. İnegöl’ün ev sahibi olacağı karşılaşma 19-20-21 Eylül tarihlerinde oynatılacak.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda, 2. tur müsabakaları sonucu rakiplerini eleyen 33 takım, Süper Lig’den 5 takım, TFF 1. Lig’de yer alan 18 takım ile TFF 2. Lig’de yer alan 36 takım olmak üzere toplam 92 takım mücadele edecek.

Kupa eşleşmesini değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı yaptığı açıklamada, iyi bir takımla eşleştiklerini söyledi.



Kupanın değişen statüsüyle artık daha heyecanlı ve çekişmeli geçeceğini söyleyen Ravcı, “3. Turda İnegöl ile eşleştik. İki tarafa da hayırlı olsun. İyi bir takımla eşleştiğimizi düşünüyorum. Tabi belki klasik olacak ama, biz kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Değişen statüsüyle kupa maçları artık daha heyecanlı ve çekişmeli geçecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA