Balıkesirspor Baltok, Ankaragücü Maçına Hazırlanıyor

TFF 1.Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü maçına sabah ve akşam yaptığı antrenmanlar ile hazırlanıyor. Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı güvenlik tedbirleri sebebiyle sırt çantası, el çantası, valiz, poşet gibi hiçbir malzemenin stadyuma alınmayacağını açıkladı.

TFF 1. Lig’in 4. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Balıkesirspor Baltok, Teknik Direktör Can Cangök nezaretinde sabah ve akşam üzeri yaptığı antrenmanlar ile hazırlanıyor. Ali Hikmet Paşa tesislerinde yapılan antrenmanlar ısınma hareketleri başlayıp, koordinasyon hareketleriyle devam etti. Dar alanda kuvvette devamlılık çalışması yapan Balıkesirspor Baltok, idmanı geniş alan oyunları ve çabuk kuvvet hareketlerinin ardından yapılan stretching ile tamamladı.

"Ankara’daki maça sırt, el çantası, valiz ve poşet gibi malzemeler stata alınmayacak"

Cumartesi günü 19 Mayıs Statyumu’nda oynanacak Ankaragücü- Balıkesirspor Baltok maçı için Ankara’ya gidecek Balıkesirspor Baltok taraftarlarına uyarı geldi. Maça gidecek olan Balkes taraftarları Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı güvenlik tedbirleri nedeni ile sırt çantası, el çantası, valiz, poşet gibi hiçbir malzemenin stadyuma alınmayacağını açıkladı.

Balıkesirspor Baltok taraftarlarının mağdur olmaması için bu uyarıyı dikkate almaları istendi. Ankaragücü kulübü Balıkesirspor bilet fiyatlarının deplasman takımı için 15 TL olduğunu açıkladı.

Maç günü passolig satışı gerçekleşmeyeceğini maça gelecek taraftarların biletlerini cuma gününe kadar almaları uyarısı yapıldı.

Kaynak: İHA