Osmanlıspor, Göztepe Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Süper Lig’in dördüncü haftasında sahasında Göztepe’yi ağırlayacak olan Osmanlıspori, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam ettirdi. Antrenmanda takımın yeni transferi Santiago Mele de yer aldı.

Osmanlıspor, pazar günü sahasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını Batıkent Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Antrenmana takımın 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve bu sezon Ankaragücü’ne kiralık olarak gönderilecek olan Uruguaylı kaleci Santiago Mele de katıldı.

Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde yapılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma koşusuyla start alan antrenmana mor-sarılı oyuncular koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Dar alanda pas organizasyonlarından bulunan futbolcular daha sonra iki ayrı takım halinde yapılan çabukluk çalışmasında birbirleriyle yarıştı. Günün tek antrenmanı yarı sahada yapılan taktik ağırlıklı çalışma ve ardından oynanan çift kale maçla son buldu. Antrenman bitiminde ise Teknik Direktör Bülent Uygun takımın golcüleriyle özel çalışma yaptı.

Osmanlıspor yarın akşam 17.00’de yapacağı antrenmanla Göztepe maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Kaynak: İHA