Manisa Büyükşehir Belediyespor Federasyon Başkanını Ağırladı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 sezonu öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı ağırladı. Federasyon Başkanı Üstündağ, oyunculara başarı dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Tarık Almış Spor Salonu’nda sürdürüyor. Baş Antrenör Aykut Lale yönetiminde gerçekleşen antrenmanda açma germe hareketlerinin ardından toplu egzersizler yapıldı. Tesislerde devam eden antrenmanlarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan’dan takımın durumu hakkında bilgi aldı. Üstündağ’a Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu eşlik etti.

Bir süre Tolga Tunç Çalışkan ile görüşen ve daha sonra oyuncuların yanına sahaya inen Federasyon Başkanı Üstündağ, oyunculara başarılar diledi. Üstündağ, “Bayram münasebetiyle hem sizleri ziyaret edelim, bayramınızı kutlayalım hem de başarılar dileyim dedim. Yolunuz açık olsun. Yoğun bir sezon geçirdiniz, geçireceksiniz. Yatırım yapan kulüpler için kolay maç yok. Hedef yukarı çıkmak, şampiyonluk olunca dolayısıyla engeller çok çıkıyor. Onları aşacak güçtesiniz, başarılar diliyorum” dedi.

Oyunculardan bir isteklerinin olup olmadığını soran Üstündağ, oyunculara yeni sezonda başarı dileklerini ileterek, tesislerden ayrıldı.

Kaynak: İHA