Osmangazili Tenisçi U21 Olimpiyatlarına Hazırlanıyor

Osmangazi Belediyesi’nin milli tenisçisi Emir Vatansever, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Bursa Podyum Tenis Kulübü tesislerinde düzenlenen turnuvada üçüncü olarak, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Tenis Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçilen Emir Vatansever, 23-24 Eylül tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Bursa Podyum Tenis Kulübü’nde düzenlenen 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda

Elde ettiği başarı ile göz doldurdu. Bursa Podyum Tenis Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü gibi takımlardan toplam 89 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Osmangazili sporcu Emir Vatansever, kendi yaş kategorisinde üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Osmangazi Belediyespor Tenis Başantrenörü Nazif Cesur, hedeflerinin Şubat ayında yapılacak İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda hem küçüklerde, hem de büyüklerde şampiyon olup, önümüzdeki yıl İtalya’da düzenlenecek U21 Olimpiyatları’nda ülkemize madalya kazandırmak olduğunu, bunun için Ertuğrul Sağlam Spor Tesislerinde haftanın 6 günü düzenli şekilde çalıştıklarını söyledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başarılı sporcu ve hocasını tebrik etti.

Kaynak: İHA