Didim Belediyespor'a Moral Yemeği

Didim Belediyespor Kulüp yöneticileri ve futbolcular ilçedeki bir mekanın misafiri oldu. Yemek sonrasında İşletme sahibi Serkan Almaz, kulüp Başkanı Cezmi Arslan’a çek vererek kulübe maddi destekte bulundu.

Aydın Süper amatör kümede iki de iki yaparak yoluna kayıpsız devam eden Didim Belediyespor’a ilçedeki esnaflar da destek olmayı sürdürüyor. Dün akşam ki yemeğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Meclis Üyeleri Ali Çağlar ile İbrahim Eray, Kulüp Başkanı Cezmi Arslan ile kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

Samimi ortamda yemek yenilmesinin ardından Belediye Başkanı ve Belediyespor’un Onursal Başkanı Deniz Atabay Didim belediyespor’un lige iyi başladığını, iyi bir yönetimle yola devam ettiğini kaydederek “Biliyoruz ki Didim’de bir futbol kültüre henüz oturmadı. İyi niyetle çalışan kulübü bir yerlere getirmek isteyen bir yönetimimiz var. Biz de onlara destek oluyoruz. Sizler de bu iyi yönetime layık olun; futbolda ne kadar iyi oynarsanız oynayın hep skor önemli oluyor. Maçlar kazanılır kaybedilir, önemli olan ahlaklı sporcular olmanız. Sizler bu işe ekmek parası olarak bakıyorsunuz. İleri de aramızdaki bazı arkadaşlar daha iyi noktalara gelecekler ama sonuç ne olursa olsun işinizi iyi yapın. Bu noktada bizler makul ölçülerde her zaman sizlerin yanınızdayız. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve teknik heyette sizlerle birlikte; umarım güzel işler yaparız.” dedi.

Mekan sahibi Serkan Almaz, ise kulübün her zaman yanında olduklarını belirterek, maddi anlamda destek olmak amacıyla hazırladığı çeki zarf içerisinde Kulüp Başkanı Cezmi Arslan’a teslim etti.

Kulüp Başkanı Cezmi Arslan ise Didim Belediyesinin her zaman desteklerini aldıklarını belirterek “Belediye Başkanımız her konuda arkamızda ve destekleriyle takımı iyi yerlere getireceğiz. Bunun dışında Didim’de duyarlı esnaflarımız kulübe destek çıkmayı sürdürüyor. Serkan Bey’e de bizleri ağırladığı ve kulübe destek olduğu için teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaynak: İHA