Altın yürekli Talisca

Beşiktaş forması altında oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini toplayan Anderson Talisca yardımseverliğiyle de gönülleri fethetmeyi başardı.

Aliesinin 'Talisca' adını verdiği bebeği ziyaret ederek bir süre vakit geçiren Brezilyalı yıldız, adaşının ailesine yardımda bulundu. Talisca bununla da yetinmedi ve Emirgan'daki yoksul ailelerin kapısını tek tek çalarak yardım elini uzattı.

VATANDAŞLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ


EVLERİ tek tek dolaşan Sambacı, başta bebek bezi olmak üzere yardım malzemelerini vatandaşlara dağıttı. Kapıyı açtıklarında karşılarında Talisca'yı gören vatandaşların şaşkınlığı görülmeye değerdi.

Altın yürekli Talisca

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK ÖVGÜ


SICAK ve alçakgönüllü tavırlarıyla herkesin büyük takdirini toplayan Talisca vatandaşların fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. Sambacı'nın bu örnek davranışı sosyal medyada büyük övgü topladı.

REKLAM DEĞİL YARDIM İÇİN BUNU YAPTI


Anderson Talisca bu anlamlı davranışının medyada yer almasına sıcak bakmıyordu. Bu nedenle yanında kulüpten fotoğrafçı götürmedi. Fakat Emirgan'da Talisca'nın yardım elini uzattığı mahallede yaşayan birisinin fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşında Brezilyalı yıldızın anlamlı davranışı gün yüzüne çıktı.

.