Ağrı 1970 Spor Taraftarlarıyla Buluşuyor

Ağrı 1970 Spor uzun bir aradan sonra Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Derik Spor maçında taraftarları ile bir araya gelecek.

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Sarı Lacivertli ekip geçtiğimiz hafta Tatvan Gençlerbirliği Spor’u deplasmanda yenerek hanesine 3 puanı yazdırmıştı. Lige oldukça iddialı başlayan Ağrı 1970 Spor, Pazar günü Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu’nda saat 14.00’te Derik Spor’u konuk edecek. Sarı Lacivertli ekipte taraftarları ile bir araya gelmenin heyecanı yaşanıyor. Yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren ligin iddialı takımlarından biri haline gelen Ağrı 1970 Spor, Derik Spor maçını kazanarak önümüzdeki hafta zorlu Muş Spor deplasmanına avantajlı bir şekilde gitmek istiyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda buluna Ağrı 1970 Spor basın sözcüsü Fehmi Afşin, takımın geçen hafta Tatvan deplasmanında çok üstün bir oyunla güzel bir galibiyet aldığını söyledi.

Ligin ilk maçını kazanmanın oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Afşin, “Bu hafta evimizde oynayacağımız Derik Spor maçını saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde değerlendirerek iyi bir galibiyet alarak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Hocamız Mustafa Kalafatoğlu yönetiminde çok iyi bir çıkış yakaladık. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak takımın moral ve motivasyonu çok yüksek. İnşallah sağlam adımlarla şampiyonluğa yürüyeceğiz. Tüm taraftarlarımızın pazar günü saat 14:00’da bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA