Masa Tenisi Avrupa Kupaları'nda İlk Tur Heyecanı

Masa Tenisi Avrupa Kupaları’nda beş Türk takımı üç farklı kupada rakipleriyle mücadele edecek.

ETTU Seamaster Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Bursa Büyükşehir, Erkekler ETTU Kupasında Türk Telekom ve Sarkuysan, Kadınlar ETTU Kupası’nda ise Kocasinan Belediye ve Bursaspor ilk tur maçlarına çıkacaklar.

Geçen yıl ETTU Cup, Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere sezonu üç kupayla tamamlayan Bursa Büyükşehir, ETTU Seamaster Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ilk maçında 1 Ekim Pazar günü Bursa’da Avusturya’nın Linz AG Froschberg takımıyla karşılaşacak.

2016 Avrupa Şampiyonu Melek Hu ve son üç yılın Gençler Türkiye Şampiyonu milli sporcu Simay Kulakçeken’in yanına Hong Konglu Lee Ho Ching, Rus Yana Noskova ve milli sporcu Damla Uzel’i transfer eden yeşil-beyazlılar, Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğu hedefliyor.

Bursa Büyükşehir - Linz AG Froschberg maçı 1 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Acemler BUSKİ yerleşkesinde bulunan Masa Tenisi Salonu’nda oynanacak.

BAYANLAR İSPANYA YOLCUSU

Bayanlar ETTU Kupası’nda ülkemizi temsil eden Kocasinan Belediye ve Bursaspor ilk tur C grubunda mücadele edecek. Temsilcilerimiz 30 Eylül - 1 Ekim 2017 tarihlerinde İspanya’da yapılacak grup maçlarında ev sahibi ülkenin Hotel Patria Chica Museo Priego TM ve Tecnigen Linares ile Belçika’nın TT Vedrinamur takımlarıyla karşılaşacak. Grubunda ilk iki sırayı alacak takımlar 2. tura yükselecek.

ERKEKLER SLOVAKYA’DA

Erkekler ETTU Kupası’ndaki temsilcilerimiz Türk Telekom ve Sarkuysan 30 Eylül - 1 Ekim 2017 tarihlerinde Slovakya’da yapılacak A grubunda ev sahibi ülkeden SK Vydrany, Ukrayna’dan Fortune Kiev ve Portekiz’den Clube De Sportivo Sao Poque takımlarıyla karşılaşacak. Grubunda ilk iki sırayı alacak takımlar 2. tura yükselecek.

Kaynak: İHA