Giray Bulak Açıklaması 'Bizim İçin İstikrar Önemli'

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Giray Bulak, haftalık basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Bir maç kazanmakla ligi bitirmiyorsunuz veya bir derbi kazanmakla şampiyon olmuyorsunuz. Bizim için istikrar önemli” dedi.

Teknik Direktör Bulak, Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ligin 6. haftasında Adanaspor ile oynadıkları ve 1-0 kazandıkları derbi mücadelesini değerlendiren Bulak, “Zorlu bir derbi haftasını geride bıraktık. Tatlı ve sevinçli bir geride bırakış oldu, umarım aynı düzeyde devam ederiz. Adana’ya yakışan bir maç oldu. Centilmence geçen bir karşılaşma oldu. Güçlü bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Sonuçta geçen sene Süper Lig’de mücadele eden bir takımdı. Kadro derinliğini ve oyun yapısını bildiğimiz bir ekipti ama biz de çok güçlü bir takımız. Kendi evimizde oynamanın avantajını iyi değerlendirdik, iyi oynadık ve galip geldik. Şimdi omzumuzdaki yük daha ağırlaşıyor, nerelere gidebiliriz nasıl bir hikaye yazabiliriz bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Onlarla daha güçlü bir takım oluyoruz’’ diye konuştu.



“İzleyenlerin keyif alacağı bir mücadele olacağını düşünüyorum”

Ligin 7. haftasında deplasmanda oynayacakları İstanbulspor mücadelesini değerlendiren Giray Bulak, “Korkumuz, endişemiz bu maçla ilgili geçen haftanın rehaveti altından kalmamak. Bir maç kazanmakla ligi bitirmiyorsunuz veya bir derbi kazanmakla şampiyon olmuyorsunuz. Ülke futbolumuzun sorunu bu zaten istikrarsız sonuçlar ve biz buna yakalanmak istemiyoruz. Bizim için istikrar temel amacımız, her maçı kazanmalıyız. İstanbulspor iyi bir ekip 3-4 yıldır aynı hocayla, aynı futbolcularla çalışan bir takım. Oyun yapılarını biliyoruz, oyun anlayışlarını biliyoruz. İyi bir karşılaşma olacak. İki tane 10 puanlı ekip iki tane iyi oynayan takım. Ben izleyenlerin keyif alacağı bir mücadele olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA