Dursun Özbek'ten Sneijder itirafı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sezon başında Florya'yı basan isimler için ilginç bir tespit yaptı.

Dursun Özbek'ten Sneijder itirafı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Milliyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Hem bugünün Galatasaray'ını anlatan Özbek, diğer yandan da sezon başında yaşanan Sneijder kriziyle, Bruma'nın satılış sürecine değindi.

'SNEİJDER'İN PARALI ASKERLERİ VARDI'

Dursun Özbek, yaz döneminde özellikle Sneijder konusunda çok üzerine gelindiğini belirterek; '100-150 kişi tesisleri bastı. Bu kişilerle ilgili araştırma yaptık. İçlerinde Sneijder'in paralı askerleri vardı. Sosyal medyada da durum farklı değildi! O zaman kontrolü kaybedip motivasyonumuzu yitirsek işimiz zordu. Sneijder, hocanın sistemine uymuyordu. İşte Fransa'daki hali de ortada' dedi.

Hollandalı futbolcuyu aslında iki sezon önce göndermek istediklerini dile getiren Galatasaray Başkanı; 'Bu konuda medya da doğru yönlendirmedi. Bize kalsa iki sene önce gönderirdik. Ancak medya destek vermedi' ifadesini kullandı.

Dursun Özbek'ten Sneijder itirafı

'İYİ RAKAMA SATTIK'

Özbek, önceki gün Leipzig formasıyla son yarım saat Beşiktaş'a karşı oynayan Bruma için ise şunları söyledi: 'Bruma'yı satarken de çok zorlandık. Para kazanmak için satmadık. Tudor disiplinsiz buluyordu. Ancak iyi rakama sattığımızı düşünüyorum. Bugün herkesin övgüler yağdırdığı transferlerin yarısını bu satıştan aldığımız parayla gerçekleştirdik.'

Dursun Özbek'ten Sneijder itirafı

'ASAMOAH İÇİN TEKRAR UĞRAŞACAĞIZ'


'Galatasaray'ın bu transferleri için çok emek harcadık. Sezon bitmeden isimleri belirledik. Cenk Ergün'ün çok büyük başarısı var. Beni eleştirenler harcadığımız paralar için tepki gösteriyorlar. Galatasaray'ın parasını sokağa atmadım.

43 yıldır imza atıyorum. Bu transferlerde de son kararı ben verdim. Asamoah için çok uğraştım ancak Juventus ısrarla oyuncuyu vermedi. Devre arasında almak için tekrar uğraşacağız.'