Atakum'un 'Milli' Gururu

Türkiye Paralimpik Boccia Milli Takım Aday Kampına çağrılan Atakum Belediyespor Kulübü sporcuları, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Taşçı, “Türkiye markası haline gelen takımımızdan uluslararası başarılar bekliyoruz” dedi.

2-6 Ekim tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek olan Paralimpik Boccia Milli Takım Aday Kampına çağırılan Atakum Belediyespor Boccia takımı sporcuları, Atakum Belediye Meclis Üyesi Güngör Bostancı, Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın ve Boccia Antrenörü Gamze Ekinci ile birlikte, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret ederek özellikle engelli sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

En çok milli Atakum’dan

Atakum Belediyespor Kulübünün başarılarının kendisini gururlandırdığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye Boccia Milli Takımına en fazla sporcu veren Atakum Belediyespor Kulübünü kutluyorum. Milli Takıma çağırılan Birkan Duha Erdal, Göksel Palak, Emre Vural, Fulya Vural, Salim Yalçınkaya kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Atakum Belediyesi olarak bugüne kadar spora ve sporcuya destek vermekten geri durmadık. Gençlerimizin spora teşviki konusunda büyük tesisler inşa ettik. Bugün geldiğimiz noktada 2500 sporcuya hizmet veren Atakum Belediyespor, geçtiğimiz yıl 13 branşta 3’ü uluslararası olmak üzere 103 madalya kazanırken, futbol takımımız ise Süper Amatör Lig’in şampiyonu olarak bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de ilçemizi temsil ediyor” diye konuştu.

Atakum Belediyespor Boccia takımının, elde ettiği başarılarla ‘Atakum’ adını tüm Türkiye’de hafızalara kazıdığını ifade eden Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak özellikle dezavantajlı grupların sosyal hayata kazandırılması ve spor ile hayata tutunması noktasında önemli adımlar atıyoruz. Türkiye Şampiyonalarında bizleri gururlandıran sporcularımızdan şimdi uluslararası başarılar beklemeye başladık. Bugün İzmir’deki Milli Takım Kampına gönderdiğimiz sporcularımızdan ulusal alanda elde ettikleri büyük başarıları, uluslararası alana da taşıyarak ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmelerini bekliyorum. Çıtayı sürekli yükselten ve alanında kısa sürede Türkiye markası haline gelen takımımızın başarısında emeği olan kulüp yönetimine, antrenörlerine ve özellikle de sporcu ailelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA