Ünye 1957 Spor Camiası Yemekte Buluştu

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Ünye 1957 Spor Kulübü yemekte buluştu.

Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Çimento Genel Müdürü Ünye Çimento Genel Müdürü Yakup Kadri yenice, Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, Belediye Başkan Yardımcıları, kulüp yönetimi, iş adamları, teknik ekip, futbolcular katıldı.

Futbolcuların tek tek tanıtıldığı gecede bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye 1957 Spor’un bu yılki performansının ligin çok üstünde olduğunun savundu. Ünye’nin futbolda başarıyı yakalamak adına bir özlemi olduğunu dile getiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, şöyle konuştu:

“Bu bir projenin parçasıydı. 30 Mart 2014 tarihinde göreve geldiğimizde üzerine çalışılmış, sonucu planlanmış ve nereye doğru gittiğini bildiğimiz bir hareketin ürünüydü. Göreve geldiğimiz yıl yönetim sorunları olan ve 6.5 milyon lira borcu bulunan bir Ünyespor vardı. Biz Ünye Belediyespor’un adını Ünye 1957 Spor olarak değiştirip, yeni bir takımla başlayacağız, borçsuz bir takımla yolumuza devam edeceğiz, her şey şeffaf olacak dedik. Çünkü karanlık kapılar arkasında dönen bağışlar toplumda ne yazık ki yanlış bir algının oluşmasına da sebebiyet vermişti. Bu güveni yeniden inşa etmek için zaman ihtiyaç var dedik ve öylede yaptık. Şampiyon olana kadar Ünyeli iş adamlarımızdan ve hemşehrilerimizden hiçbir talebimiz olmadı. Artık BAL Ligine çıkmış bir takımımız var. Şimdi bu takımı burada bırakmak ya da hedefi yükselterek devam etmek bizim elimizde. İş adamlarımız ve hemşehrilerimiz de bu konuda sonuna kadar yanımızda olduğunu ifade ettiler. Ben bu vesile ile destek veren ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sezon sonunda şampiyonluk bekliyoruz ve başarılar diliyoruz.”

Kaynak: İHA