Turgutluspor Altyapıda Atağa Kalkıyor

Geleceğin Turgutluspor’unu oluşturma adına çalışmalar yürüten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, bu kapsamda Turgutluspor altyapı gruplarında çeşitli kategorilerde Akademi Ligi’ne katılmaya hazırlanıyor.

Akademi Ligi ile Turgutluspor’un altyapı gruplarının eski günlerine geri döneceğini belirten Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer, “Gençlerimizin önünü açmak ve Turgutluspor’u eski günlerine geri döndürmek adına yeniden atağa kalktık. Altyapıda yeni bir yapılanma gerçekleştirerek Akademi Ligleri’ne katılacak U15, U16, U17 ve U19 takımlarımızı kurduk. Ege Bölgesi’nde bulunan profesyonel takımlarının alt yapı gruplarıyla gençlerimiz Akademi Ligi’nde karşılaşacak. İnşallah geleceğin Turgutluspor’un da Turgutlulu gençlerimizi görme imkanı bulacağız. Taraftarlarımız ve Turgutlu halkı müsterih olsun Belediye Başkanımız Turgay Şirin ile birlikte el ele Turgutluspor’u daha iyi günlere getireceğiz" dedi.

Spor camiasından gelen biri olarak altyapıya büyük önem verdiğini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin ise “Turgutluspor’da gençlerimizin önünü açmak ve gelecekte Turgutluspor A Takımı’nda Turgutlulu gençlerimizi görmek için alt yapı gruplarımızda Akademi Ligi’ne katılıyoruz. Alt yapıda yaptığımız yenilikçi çalışmalar ile gençlerimiz çeşitli kategorilerde kendi yaş gruplarında başarılı olacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA