'Oynadığımız Oyundan Memnun Değilim'

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Kovac:'Takımımı analiz ettiğimde, servis yönümüzün ön plana çıkması gerektiğini görüyorum. Ne yazık ki, bu özelliğimizi sahaya yeteri kadar yansıtamadık'

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Slobodan Kovac, servislerde etkili olmaları gerekirken takımının bu yönünü sahaya yansıtamadığını belirtti.

Efeler Ligi ekibinin Sırp antrenörü, yaptığı yazılı açıklamada, ligin ilk haftasında 3-0 kazandıkları İnegöl Belediyespor maçında gösterdikleri performansın kendisini tatmin etmediğini belirterek, "Oynadığımız oyundan memnun değilim. Bizim gücümüzün servis olması gerekiyor. Takımımı analiz ettiğimde, servis yönümüzün ön plana çıkması gerektiğini görüyorum. Ne yazık ki, bu özelliğimizi sahaya yeteri kadar yansıtamadık. Mazaret üretmek istemiyorum fakat karşılayıcı liberomuzun bizimle birlikte olamaması, sıkıntı yaşamamıza neden oluyor." ifadelerini kullandı.

İnegöl Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayan Kovac, şunları kaydetti:

"Çok güçlü atak oyuncularına sahipler. Bizim için önemli olan bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmaktı. Yapabildiğimiz için mutluyum ancak maçın belli bölümlerinde bu maçtan galip ayrılabilecekleri inancını vermek de ayrı bir konu. Bu sene takımlar, geçtiğimiz yıldan daha güçlü kadrolar kurdu. Sezon çok daha zorlu ve mücadeleli geçecek."

Kaynak: AA