Milletvekili Aydemir'den Passolig İncelemesi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Erzurumspor geleceğine en fazla yatırım yapılan şehir takımları arasındadır. Mavi beyazlı ekibimizin bu süreç içinde süper lig hedefine ulaşacağına, vefa timsali taraftarını bu özlemine kavuşturacağına inanıyoruz” dedi.

Aydemir’den passolig çıkarması

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Kazım Karabekir Stadyumunda passolig turnike montaj çalışmaları ve stadyum içinde gerçekleştirilen görsel düzenlemeleri inceledi. Stadyumdaki Passolig Turnike çalışmalarını yerinde gözlemleyen Milletvekili Aydemir, yetkililerden teknik bilgi aldı.

Erzurumspor camiası adına Bakan Bak’a teşekkür

Passolig turnike düzenlemesinin Türkiye Futbol Federasyonu düzeyinde bir çalışma olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, Erzurumspor iç saha maçlarının başka illerde yapılmasına sebep olan gecikmeyle ilgili olarak faaliyet alanında bulunmamasına rağmen özel bir yaklaşımla Gençlik ve Spor Bakanlığının devreye girdiğini ve çalışmaların hızlandırıldığını kaydederek, “Passo lig turnikelerinin acilen devreye sokulması babında, özel alaka ve ilgilerinden dolayı Sayın Başbakanımız ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a Erzurumspor camiası adına teşekkür ediyor, desteklerine minnettar kaldığımızı kaydediyoruz” dedi.

Stadyumda monte edilen yeni reklam panolarının teknolojinin son halini yansıttığını, Erzurum’un UEFE kriterleri bazında mamur bir stadyuma sahip olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, Kazım Karabekir Stadyumunun teknik donanım ve kapasite bakımından bölge futbol vizyonunda öne çıktığını söyledi.



‘Erzurumlu hakemlerimiz süper ligde de görev almalı’

Milletvekili Aydemir daha sonra spor salonunda çalışma yapan atıcılık kulübü sporcularıyla görüşerek onlara başarı diledi. Stadyumun yanında bulanan idman alanında lig maçlarına hazırlık yapan Erzurum Bölgesi hakemleriyle de sohbet eden Milletvekili Aydemir, Erzurumlu hakemlerin artık Süper Ligde görev alması zamanın geldiğini, bölge hakemlerinin bilgi, tecrübe ve birikimleriyle buna hazır olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA