Forum Mersin'den 'Pişir Bakalım Yemek Yarışması'

Forum mersin Alışveriş Merkezi, 10. yıl etkinlikleri kapsamında, mutfak tutkusuna sahip, içinde bir şef gizleyen tüm ziyaretçileri için ‘Pişir Bakalım Yemek Yarışması’ düzenliyor.

Forum İçel, 10. yılında coşkulu ve renkli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Bu çerçevede, moderatörlüğünü Doğa Bekleriz’in üstleneceği, 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde düzenlenecek yemek yarışmasında, finalistlere sürpriz ödüller dağıtılacak. Pişir Bakalım Yemek Yarışması’yla tüm misafirler, gönüllerindeki aşçıyı ortaya çıkarmaya davet edilirken, Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Gastronomi Derneği işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, Sanatçılar Meydanı’na özel olarak kurulacak mutfak alanında gerçekleştirilecek. Yarışmanın jüri üyeliğini, Türkiye Aşçılar Federasyonu Aşçı Milli Takım Direktörü Emrah Köksal Sezgin ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Aşçı Milli Takım Şefi Barış Ondaş yapacak.

Kurulacak 5 mutfağın her birinde çiftlerin aynı anda 50 dakika boyunca yarışacağı bu heyecanlı etkinlikte, “hijyen ve çalışma jürisi” ile “tadım jürisi” olmak üzere iki jüri, yarışmacıları değerlendirmeye alacak. Her gün yarışma sonunda en beğenilen 5 çift, toplamda 10 çift sürpriz ödüllerine kavuşacak. Ayrıca tüm katılımcılara Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından bir katılım sertifikası da sunulacak.

Kaynak: İHA