Beşiktaş, TEMSA İle Nikah Tazeledi

Beşiktaş, TEMSA ile olan sponsorluk anlaşmasını uzattı. TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, toplantı sırasında Beşiktaş Sompo Japan’a da sponsor olmak istediklerini belirterek, Başkan Fikret Orman’ı şaşırttı. Orman, “Bu bana sürpriz oldu. Beklemiyordum ama çok mutlu oldum” dedi.

Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Cihat Kumuşoğlu ve Hüseyin Mican ile TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik hazır bulundu. TEMSA ile geçen sezon keyifli bir yolculuk yaşadıklarını belirten başkan Fikret Orman, "Geçen sene bir yolculuğa çıkmıştık. O yolculuk keyifli ve çok da rahat geçti. Koltuklar rahattı, araba sarsmadı. Ligi de şampiyon olarak bitirdik. Bu yolculuğa devam etmek arzusundaydık. Bu sene de anlaşmamızı yeniledik. Türkiye’nin en önemli yerli markalarından TEMSA ile böyle bir anlaşma yapmaktan çok mutluyum. TEMSA’nın yurt içi ve yurt dışında Beşiktaş logolu otobüslerinin bulunmasının kurumun marka değerini yükselttiğini söyleyen Orman, “TEMSA ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah bizi Şampiyonlar Ligi finaline de götürürler. Tabii bu sene için demiyorum, genel olarak konuşuyorum” diye konuştu.



“Napoli’de logolu otobüsü görmenin değeri paha biçilemez”

Fikret Orman, marka değerinin şu anda çok önemli olduğunun altını çizerek, “Bunu yukarı çıkardığınız zaman birlikte yola çıktığınız şirketlerin de yukarıya çıkmasını sağlıyorsunuz. Şirketler bir şeyler daha kazandırmak istiyor. Porto’da, Napoli’de TEMSA, bizim logomuzun olduğu otobüsleri getirdi. Bu durumun bana ve taraftarımıza verdiği hazzın değeri paha biçilemez. Biz bunu çok önemsiyoruz” dedi.



Çelik: “Başarıların parçası olmak mutluluk veriyor”

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, başarılı şekilde yoluna devam eden Beşiktaş’ın bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, “Geçen yıl yaptığımız işbirliğinden Beşiktaş’ın ulaşımının sağlanmasına katkıda bulunduk. Hem başkan, hem futbolcular otobüsten memnun kaldılar. Tolga Zengin otobüsün uyku kabininden çıktığında ’Böyle kabin görmedim’ demişti. Bu yorumlar da bize cesaret verdi. Beşiktaş’ın gideceği her yerde otobüsümüz var. Beşiktaş 2 yıldır TEMSA 4 yıldır şampiyon. Bunun beraber devam etmesini istiyoruz. Beşiktaş’ın başarılarının parçası olmak bize mutluluk veriyor” açıklamasını yaptı. Çelik, açıklamanın ardından Beşiktaş Sompo Japan’a da sporsor olmak istediklerini söylerken, bu durum Başkan Fikret Orman’a da sürpriz oldu.

“Ufuk Hoca sevinecek”

Bu durumdan haberdar olmadığını söyleyen Başkan Fikret Orman, “Ufuk hocamız bu işe çok sevinecek. Benim için de sürpriz oldu. Basketbolda da iyi sezon geçirmek için takım kurduk. İyi bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. Basketboldaki destek için de teşekkür ederim. Ancak onların bacakları biraz uzundur, buna göre otobüs gerekiyor" ifadelerini kullandı. Fotoğraf çekimi sırasında futbolculardan Fabri ve Tosic, tahsis edilen otobüsün içinde poz verdi. Orman ve oyuncuların neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İHA