ManU'dan Dybala hamlesi

Manchester United'ın, son iki yıldır gösterdiği performansla Juventus'u taşıyan isim olan Dybala'yı transfer etmek istediği öğrenildi.

ManU'dan Dybala hamlesi
Manchester United, bu kez gözünü Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala'ya dikti. İngiliz devi, Arjantinli forvet için kesenin ağzını açtı.

177 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Jose Mourinho'nun büyük hayranı olduğu Paulo Dybala için bahsi geçen rakamsa 177 milyon euro.

Son olarak hafta sonu oynanan maçta Torino karşısında hat trick yaparak Serie A'daki gol sayısını 10'a çıkaran yıldız futbolcu, izleyenleri büyülemeye devam ediyor.

ManU'dan Dybala hamlesi

SATILIK DEĞİL


Juventus kulübü yetkilileri, Dybala'nın satılık olmadığını ve oyuncunun kaderinin kendisinin elinde olduğunu belirtse de, Manchester United yöneticisi Ed Woodward, oyuncunun temsilcilerine ayrılma kararı almaları durumunda Manchester United'ın teklif yapabileceğini iletti.

ManU'dan Dybala hamlesi

Woodward'ın Juventus CEO'su Beppe Moratta ile yakın ilişkileri olduğu bilinirken, Dybala'nın birincil opsiyonun Barcelona olduğu da gelen haberler arasında.

Moratta geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Dybala'nın ayrılmaya karar vermesi durumunda yapacakları çok da bir şey olmadığını belirtmiş ve bu açıklama Manchester United ve Barcelona'nın iştahını kabartmıştı.

99 MAÇTA 61 GOL ATTI


Arjantinli oyuncu 2015/16 sezonundan beri formasını terlettiği Juventus adına çıktığı 99 maçta 61 gol kaydetti.