Balıkesirspor Baltok - Çaykur Rizespor Maçının Ardından

TFF 1. Lig’in 6. hafta müsabakasında Balıkesirspor Baltok ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Müsabaka sonrası açıklamada bulunan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök, "Özellikle güzel maç olduğuna inanıyorum. Rizespor adına bizim adımıza güzel maç oldu. 2 takım adına da gol pozisyonları vardı. 2 penaltıya sığındı bu maç. Bana göre en kötü yanı bence buydu. Daha güzel gol pozisyonları vardı. Her iki takımı da tebrik etmek lazım. Bu saatten sonra maçı vermemeliydik. Penaltı golünden sonra kalemize yaslandık. Sedat Şahintürk’le İsmail Aissati ile atağa kalkarken topu kaptırdık. Dönen top kalemize penaltı olarak döndü. Biraz panik oynadık. Biraz top tutabilseydik iyi olurdu. Futbolun içinde var bunlar. Kimseyi suçlamak için söylemiyorum. 3 puanı alsaydık, bizim daha çok ihtiyacımız vardı. Yolumuza devam edeceğiz. Rizespor’da bu ligin en güçlü takımı. Oyuncuları Süper lig oyuncuları. Üzgünüz yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Futbolcularıma bunu söyledim. Oyuncularımın ayağına sağlık” şeklinde konuştu.



Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, "90 dakikada oyuna baktığımızda net gol şansı yakaladık ama bunları değerlendiremedik. Bir penaltı golüyle geriye düşüp, son anda penaltı yakalayıp maçı berabere bitirdik. Bizim için kayıp 2 puan. 6. hafta itibari ile 2 tane aleyhimize verilen penaltı var. Tartışılır 2 penaltı Orhan topa müdahale etti. Hakem bize de penaltı veremeyebilir ve maçı da 1-0 mağlup bitirebilirdik. Ona rağmen mücadelemizi ve baskımızı arttırdık. Beraberliği yakaladık. Oğulcan’ın bir pozisyonu var. Boş kaleye atamadık. Başka da bir şey konuşmaya gerek yok” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA