Yelken Açıklaması TYF Atatürk Kupası

Yalıkavak Yelken Kulübünün ev sahipliğinde yapılan kupada birinciler belli oldu.

Yalıkavak Yelken Kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Atatürk Kupası'nda, madalyalar sahiplerini buldu.

TYF'den yapılan açıklamaya göre Turkcell, Spor Toto ve Bodrum Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen organizasyonda, ödül töreninde konuşan TYF Başkanı Özlem Akdurak, optimist ve laser sınıflarında şampiyonların belli olduğunu belirterek, 'Sponsorlara ve organizasyona emek verenlere teşekkür ederim. Ülkemizin dört bir yanından gelen sporcularımız birbirinden heyecanlı yarışlar gerçekleştirdi. Spor yaptıkları için, yelken sporu ile uğraştıkları için tüm sporcularımızla gurur duyuyorum, onları yetiştiren antrenör ve kulüplerine teşekkür etmeliler.' ifadelerini kullandı.

Optimist kategorisinde birincilikler, junior kızlarda İskenderun Yelken Kulübünden Firdevs Yeğin, junior erkeklerde A.R.M Urla Yelken ve Gençlik Spor Kulübünden Mustafacan Öztuncel, kızlarda A.R.M Urla Yelken ve Gençlik Spor Kulübünden Okyanus Arıkan, genel kategoride Turgutreis Yelken Kulübünden Şahin Parlak elde etti.

Laserde ise 4.7 genel kategorisinde Turgutreis Yelken Kulübünden Yiğit Yalçın Çitak, 4.7 kızlar ve junior kızlarda Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Ece Asya İkizler, radial genel ve kadınlar kategorilerinde Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Ecem Güzel, radial gençlerde Arkas Çeşme Gençlik ve Spor Kulübünden Yılkan Timurşah, standard genel ve gençler kategorilerinde Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi'nden Mehmet Duran Dinç birinci sırada yer aldı.

Kupada en küçük sporcu dalında birincilik Yalıkavak Yelken Kulübünden Derin Bartan'ın oldu.

Kaynak: AA