Ağrı 1970 Spor Lige Galibiyetle Başladı

Bölgesel Amatör Ligi’nde Tatvan Gençlerbirliği Spor’a konuk olan Ağrı 1970 Spor rakibini 1-0 yendi.

Tatvan ilçe stadyumunda Tatvan Gençlerbirligi Spor ile Ağrı 1970 Spor arasında saat 14.00’de başlayan maçı orta hakem Yusuf Adnan Kendirciler ve yardımcıları Emre Demirel, Yusuf Yaşar, Abdullatif Ayhan yönetti. Maça hızlı başlayan konuk takım Ağrı 1970 Spor 20’nci dakikada Tunahan Bilgin’in penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Maçın ikinci yarısında da etkili futbolunu sürdüren Sarı Laciverlti ekip girdiği cok sayıda pozisyonu değerlendiremedi. Masta başka gol olmazken, Ağrı 1970 Spor 1-0’lık skorla lige galibiyetle başladı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor kulüp başkanı Mehmet Yıldırım, alınan galibiyetin değerli olduğunu söyledi.

Yaz kampı sürecinde hazırlık maçları yaparak lige hazırlandıklarını belirten Yıldırım, "Amacımıcz Tatvan’dan 3 puan alıp lige iyi başlamaktı. Çok şükür maçı 1-0 kazanarak lige galibiyetle başladık. Mücadelelerinden dolayı futbolcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçları kazanarak ligi lider bitirmek istiyoruz. Deplasmanda maç kazanmak kolay değil. Bu açıdan aldığımız galibiyet çok önemlidir. Takım olarak bu yıl şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA