Şenol Güneş tribüne gönderildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde tribüne gönderildi.

Şenol Güneş tribüne gönderildi
Beşiktaş'ta kırmızı kartla başlayan derbi cezalarla sürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, hakem Ali Palabıyık'ın verdiği karara itiraz edince tribüne gönderildi.

Maçın 67. dakikasında orta sahada Pepe'nin Valbuena'ya yaptığı hareket sonucu hakem Ali Palabıyık, faul kararı verdi. Bu kararı beğenmeyen Güneş, hakeme tepkisiz kalmadı. Saha kenarında uzun süre itiraz ederek dördüncü hakemle diyaloğa giren Güneş, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderildi.

Aykut Kocaman ve Şenol Güneş tartıştı...

Sahada olduğu gibi kulübede de olaylar vardı. Aykut Kocaman ile Şenol Güneş yedek kulübesinde tartıştı...Fenerbahçe'nin golü sonrası bir duran topta Cenk topu İsla'ya hızla atınca İsla tepki gösterdi. İki oyuncu kısa bir tartışma yaşarken Şenol Güneş, Aykut Kocaman'a dönerek bir şeyler söyledi.

O sırada Güneş'e bakan Kocaman bana mı diyorsun dercesine bir işaret yaptı. Şenol Güneş bunun üzerine İsla'yı göstererek uyarsana oyuncunu diyerek Kocaman'a sert bir serzenişte bulununca Aykut Kocaman da sert bir hareketle Güneş'e karşılık verdi ve sırtını döndü...

Kaynak: İHA