'Oflu Hoca' Çorlulu Olacak

Oflu Hoca serisinin üçüncü filmi, Çorlu’da çekilecek. Serinin ilk filminde başkan olan, ikinci filminde takımını şampiyon yapan hoca, üçüncü filmde ise Çorlu’ya gelerek dünya devlerinin peşinde olduğu Çorluspor forması giyen bir futbolcuyu takımına transfer etmeye çalışacak. Filmin yüzde 90’ına yakın bölümü Çorlu’da çekilecek.

Oflu Hoca filminin prodüktörü Emin Albayrak Oflu Hoca 3 filmini çekmeyi planladıkları Çorlu’da bazı ziyaretlerde bulunarak görüşmeler gerçekleştirdi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt’u makamlarında ziyaret ederek film projesi ve yapılması planlananlar konusunda bilgiler veren Emin Albayrak daha sonra Çorlu’da basın mensuplarının karşısına geçti ve yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu, Oflu Hoca -3’e ilişkin bazı ipuçları verdi.

Lunchbox’ta düzenlenen toplantıda basın mensuplarına hayata geçirmek istedikleri proje konusunda bilgiler veren prodüktör Emin Albayrak, "Oflu Hoca 1’de kulüp başkanlığı seçimi vardı, hoca dürüstlüğü ile doğru insan, doğru kişiliği ile kulüp başkanı oldu. Oflu Hoca 2’de de kulübü şampiyon yaptı. Serinin 3. filminde de Trakya’da çok iyi bir futbolcu bulmuş onun transferine geliyor. Tabii ki bu işin bahanesi, filmin yüzde 90’ı burada çekilecek. Çorlu bu filmin önemli bölümünde olacak" dedi.

Yerel kanalda akıl hocalığı yaptığı programda gelen abuk sabuk soruları yanıtlayan Oflu Hoca, serinin ilk filminde, komik bir rekabetin ortasında kalarak gençliğinde futbol oynadığı Doğanspor takımının zor günlerden kurtulması için başkan adayı olmuş, rakibi müteahhit Ahmet’e karşı seçimi kazanan Oflu Hoca serinin ikinci filminde ise başkanı olduğu kulübü şampiyon yapmıştı.

Çekimleri Trakya bölgesinde Çorlu’da gerçekleştirilecek olan serinin üçüncü filminde hoca, senaryo gereği Çorluspor forması giyen yetenekli bir futbolcuyu transfer ederek kulübüne kazandırmak ister ancak bu noktada hem ezeli rakibi müteahhit Ahmet hem de futbolun dünya devi kulüpleri Oflu Hoca’nın rakibi olur.

Çetin Altay’ın canlandırdığı Oflu Hoca karakterinin yer aldığı serinin üçüncü filmi Çorlu’nun tanıtımına da önemli bir katkı sunacak.

Kaynak: İHA