Mahmut Uslu’dan Beşiktaş için olay sözler

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Beşiktaş derbisi sonrası gündem yaratan açıklamaların altına imza attı.

Mahmut Uslu’dan Beşiktaş için olay sözler
Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Beşiktaş derbisinin ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'a tepki gösteren Mahmut Uslu, “Sayın Orman hep konuşuyor ve hakemleri etki altına alıyor. İki penaltı, ikisi de doğru. Bu maç önemli, Türkiye için de önemli. Yaklaşık olarak 2-3 senedir yanlış işler yapıyorlar. Şenol Güneş “O, si” diyor, onun için atılıyor.” dedi.

NEGREDO OFSAYT


Ali Palabıyık'ın kararları hakkında konuşan Mahmut Uslu, “Bizim stoper yarım metre önde, Neto'yu atıyor. Hakem Ali Palabıyık iyi bir maç yönetti. Çok mutlu muyuz hayır, ama kırmızı kart öyle olmaz. Yanlış yapılıyor, belki biz de zamanında yaptık. Son 3 senedir bazı arkadaşlar yanlış yapıyor. Fenerbahçe çok önemli yerlere gelecek, göreceksiniz. Çok iyi takımız biz, karşı takımın neler yaptığını gördünüz. İki kırmızı kart daha fazla görmeleri lazımdı. Fenerbahçeliler rahat olsun, daha iyi günler gelecek. Negredo'nun pozisyonu 4,5 metre ofsayttı. Daha Mart ayına gelmedik, ağlamasınlar” diye konuştu.

CANER'İN ÖZEL HAYATINI BİLİYORSUNUZ

Beşiktaş'a transfer olan eski oyuncuları Caner Erkin için olay yaratan ifadeler kullanan Mahmut Uslu, “Caner Erkin'in özel hayatını biliyorsunuz. Bu Fenerbahçe, ona sahip çıktı. “Beşiktaş'ta aile ortamı gördüm” dediği için transferde, tribünler tepki gösterdi. Özel hayatıyla ilgili konuşmuyoruz ama hareketlerine dikkat etmeli. Lens ile bir şey yok. Seyirci her şeyi iyi biliyor. Fazla para verdiler, aldılar. Biz konuşmuyoruz. Hakem, gördüğünü çalmadı. Biz mutlu değiliz. Buraya hava girmiş geldiler, sonuç ortada. Her sene böyle değil, biz bütün derbilerde ne yapmışız, koyun ortaya, izleyelim. İstatistiği getirin, görelim” diyerek sözlerini noktaladı.