Kardemir Karabükspor'da Hazırlıklar Tamamlandı

Kırmızımavili ekip, Süper Lig'in 6. haftasında yarın Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak sakat olan Serdar Deliktaş'tan yoksun kampa girdi

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in 6. haftasında yarın sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusuyla başladı. İdman, teknik çalışmayla son buldu.

Antrenmana, sakat olan Serdar Deliktaş katılmadı.

İdmanı kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve yönetim kurulu üyeleri ile Batman'ın Kozluk ilçesinde Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına yönelik terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın annesi Zehra, babası Sadık ve kardeşi Atıf Yalçın da takip etti.

Antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde toplanan takım, Serdar Deliktaş'tan yoksun kampa girdi.

Ligde son iki hafta aldığı kötü sonuçları unutmak isteyen Karabük ekibi, taraftarı önünde galibiyet hedefliyor.

Dr. Necmetti̇n Şeyhoğlu Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak maçı hakem Serkan Tokat yönetecek.

- Dany ceza sınırında

Kardemir Karabükspor'da Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Dany Nounkeu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Dany, yarınki maçta forma giyip bir sarı kart daha görmesi durumunda ligin 7. haftasında deplasmandaki Galatasaray mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Kardemir Karabükspor'un Evkur Yeni Malatyaspor maçına Rybka, Kerim Zengin, Dany, Gaman, Papp, Torje, Poko, Ceyhun Gülselam, Tanase, Grozav ve Seleznov'dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA