Fenerbahçe Beşiktaş maçında 5 kırmızı kart ve 3 gol var!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Beşiktaş maçında 5 kırmızı kart ve 3 gol var!
Fenerbahçe ve Beşiktaş ligin 6. haftasında karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta 3 gol, 4 kırmızı kart vardı. Maç sonrası bir kırmızı kart daha çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi gerilimi, kırmızı kartları, pozisyonlarıyla nefesleri kesti. Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'nin golleri 20. dakikada Giuliano (penaltı) ve 86. dakikda Vincent Janssen (penaltı) geldi. Beşiktaş'ın golünü 87. dakikada Ryan Babel kaydetti.

Beşiktaş'ta ilk yarı Ricardo Quaresma ikinci yarı ise Atiba Hutchinson ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Fenerbahçe'de ise ilk yarı Luis Neto, ikinci yarı ise İsmail Köybaşı direk kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de ikinci yarıda itirazları nedeniyle tribünlere gönderildi. Maç sonu Oğuzhan kırmızı kart gördü.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 11'e yükseltti. Ligde ilk kez yenilen Beşiktaş ise 13 puanda kaldı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçında 5 kırmızı kart ve 3 gol var!

FENERBAHÇE GİULİNAO İLE GOLÜ BULDU

Taraftarının müthiş desteğiyle maça baskılı başlayan Fenerbahçe, sık sık Gary Medel'in bulunduğu sağ kanadı kullandı.

Sarı-lacivertliler, baskılı oyununun neticesinde 19. dakikada penaltı kazandı. Medel'in müdahalesiyle Janssen'in yerde kaldığı pozisyonda hakem Ali Palabıyık penaltı dedi. Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Giuliano penaltıyı gole çevirdi ve maçtaki eşitliği 19. dakikada bozdu.

QUARESMA'YA KIRMIZI KART! BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ

Giuliano'nun penaltı golüyle yenik duruma düşen Beşiktaş, 43. dakikada Quaresma'nın gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. 41'de ilk sarı kartını gören Portekizli oyuncu, 2 dakika sonra bu kez Valbuena'nın bileğine vurunca hakem Ali Palabıyık tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçında 5 kırmızı kart ve 3 gol var!

FENERBAHÇE'DE NETO KIRMIZI KART GÖRDÜ!

Fenerbahçe'nin sahadaki sayısal üstünlüğü yalnızca 2 dakika sürdü! Sarı-lacivertlilerin Portekizli stoperi Luis Neto, 45. gole giden Cenk Tosun'u son adam pozisyonunda kayarak durdurdu.

NETO OYUNDAN ATILDI!


Cenk Tosun, rakibi Luis Neto'dan sıyrılıp kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda Luis Neto'nun müdahalesiyle yerde kalıyor ve hakem Ali Palabıyık kırmızı kartla Luis Neto'yu oyundan ihraç ediyor. Fenerbahçe takımı da 10 kişi kaldı.

Maçın ilk yarısı Giuliano'nun tek golüyle 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

İKİ TAKIMDA DA DEĞİŞİKLİKLER

Aykut Kocaman ikinci yarının başında Mehmet Ekici'nin yerine Mehmet Topal'ı sahaya sürerken, Şenol Güneş 58'de Talisca'yı çıkarıp Negredo'yu sahaya sürdü.

Beşiktaş'ta 60. dakikada Negredo'nun attığı gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçında 5 kırmızı kart ve 3 gol var!

KAMENİ GEÇİT VERMEDİ

İkinci yarının en net pozisyonunda Caner'in kullandığı köşe vuruşunda Caner kafayı vurdu, Kameni ağlara giden topu son anda çıkardı.

JANSSEN PENALTIYI GOLE ÇEVİRDİ

Fenerbahçe Janssen'in penaltıdan attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Alper'in şutunda Atiba'nın eline çarpan top sonrası hakem Ali Palabıyık beyaz noktayı gösterdi ve Atiba'yı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Penaltıyı gole çeviren Vincent Janssen skoru 2-0'a getirdi.

RYAN BABEL KARŞILIK VERDİ

Beşiktaş bu gole 87. dkakikada Ryan Babel'le karşılık verdi. Siyah-beyazlılar, Hollandalı golcünün golüyle farkı bire indirdi. Negredo'nun kafayla indirdiği topta Ryan Babel topu filelere gönderdi.

FENERBAHÇE DE 9 KİŞİ!


Kadıköy'de 88. dakikada 4. kez kırmızı kart çıktı. İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup'a yaptığı sert faul neticesinde direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını 9 kişi bıraktı.