Kütahyaspor'da Sezon Açılışı Yapıldı

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Kütahyaspor, sezon açılışını yaptı.

Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir, Dumlupınar Stadı'ndaki açılışta yaptığı konuşmada, hedeflerinin yeniden 3. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Sonu şampiyonluk olan bir yola çıktıklarını dile getiren Tekdemir, şöyle konuştu:

'Sayın milletvekillerimiz ile belediye başkanımızın ciddi destekleriyle takım oluşturuldu. Geçtiğimiz sezon 3. Ligden düşen Kütahyasporumuz için çeşitli görüşler ortaya konuldu. Biz Kütahyaspor olarak düştüysek kalkmasını da biliriz. Birlik ve beraberliğimizi doğru bir şekilde sağlayabilirsek Kütahyasporumuzu layık olduğu profesyonel liglere tekrar yükseltebiliriz. Bu noktada, taraftarlarımız, idarecilerimiz, yönetim ve sporcularımızla bu şampiyonluğu yeniden getireceğimize hiçbir şüphem yoktur. Yaklaşık iki aydır çok özverili ve verimli bir transfer dönemi geçirdik. Hafta sonu da inşallah Bozüyük Vitraspor maçıyla sezona başlıyoruz. Sonu inşallah şampiyonluk olsun.'

AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Şükrü Nazlı ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da, birer konuşma yaparak Kütahyaspor’a her zaman destek olacaklarının sözünü vererek tüm Kütahyalıları Kütahyaspor’a destek olmaları için çağrıda bulundular.

Daha sonra, kurban kesimi yapılarak sezonun başarılı geçmesi için dua edildi.

Kaynak: AA