Bigadiç Belediyespor Sezonu Açtı

​.

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubunda mücadele eden Bigadiç Belediyespor Voleybol takımı ile Futbol takımı yeni sezon açılışını yaptı.

Bigadiç şehir stadında düzenlenen programa, Bigadiç Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmethan Doğan, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fettahoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Demirbaş, Nazım Özyiğit, Bigadiç Belediye spor Kulübü Başkanı Yakup Aygören, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve diğer davetliler katıldı.

Bigadiç Belediye Spor 2. Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demirbaş, yaptığı konuşmada, sporcuların sağlıklı koşullar altında spor yapabilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini belirtti.

Demirbaş, başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını aktararak, ''İnşallah bu sene daha güçlü bir Bigadiç'i hem voleybolda hem de futbolda temsil edeceğiz. Gençlerimize olanaklar sağlandığı zaman, fırsatlar sağlanıp verildiği zaman bizlere neleri yapabileceklerini en iyi şekilde göstermiş bulunmaktadırlar. Belediye Başkanımız İsmail Avcu'ya çok teşekkür ediyorum, bize bu fırsatı ve her imkanı sağladılar. Sezon açılışımız Bigadiç'e hayırlı olsun.'' diye konuştu.

Bigadiç Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün de yeni sezonda hedeflerinin yüksek olduğunu dile getirdi.

Akgün, hem sağlıkta hem de eğitimde yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, ''Yeni stad yaptık, 6 bin 480 metre bisiklet yolları yaptık. Gençlerimizin spor yapabilmeleri için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz. Burada gençlerimize sahip çıkan, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan spora teşvik eden tüm yöneticilerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bigadiç Belediye Spor Erkek Voleybol Takımı ile Futbol Takımı oyuncuları ve teknik ekipler katılımcılara tanıtıldı.

Kaynak: AA