TFF'den Gaziantepspor'a Ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2017-2018 Ulusal Kulüp Lisans sürecinin ardından Gaziantepspor Kulübüne eksi 3 puan tenzili cezası verildi.

Gaziantepspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 14 Eylül perşembe günü yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen yönetim kurulunun yaptığı incelemelerde, 2017-2018 Ulusal Kulüp Lisans sürecinin 31 Mart tarihinde sona erdiği, kulübe sırasıyla 30 Haziran, 31 Temmuz ve son olarak 10 Eylül tarihlerine kadar TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından gerekli kriterleri yerine getirmek üzere ek süre verildiğinin tespit edildiği belirtildi.

Olağanüstü kongre sonrası 15 Eylül cuma günü görevine başlayan yönetim kurulunun kulüp lisans sürecine ilişkin çalışmalara başladığının vurgulandığı açıklamada, '2017-2018 Ulusal Kulüp Lisans sürecinin ardından TFF tarafından kulübümüze eksi 3 puan tenzili cezası verilmiştir. Gaziantepsporumuza ceza gelmemesi adına büyük çaba sarf edilmiştir. Ancak geçmişten gelen bu sorunların kalkması ve başka puan cezalarıyla karşı karşıya kalmamak adına göreve geldiğimiz günden bu yana atlattığımız birçok zorlu süreç gibi bu süreçte atlatılacaktır.' ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA