Söke Protokolü Futbolda Rakibine Acımadı

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan halı saha futbol turnuvası heyecanı başladı.

Bu yıl 11.’si düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın açılış maçında ilçe protokolü maç yaptı. Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı’nın da forma giydiği protokol takımı, futbolda da ne kadar etkili olduklarını gösterdi. Maçta rakiplerini 4-1 yendi.

Açılış maçında protokol ile karma takım maç yaptı. Gösteri maçı olmasına rağmen izleyenlere keyif veren mücadelenin yaşandığı maçta protokol takımında Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı da forma giydi. Oynanan maçta Cumhurşyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı 3 gol atarak hat-trick yaparken, protokol takımının diğer golü İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Gökhan Kurgan’dan geldi.

Söke Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası 27 Ekim tarihine kadar sürecek. Turnuvaya bu yıl 11’i kamu kurumu olmak üzere toplam 23 takım katıldı.

Halı Saha turnuvasının bu yıl 11.sini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz diyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Turnuva ile ilçemizdeki kamu kurum ve özel kuruluşlardaki futbol tutkunu arkadaşlarımızı buluşturmaktayız. Resmi lig hakemlerimizin denetiminde gerçekleştirdiğimiz turnuvamızda yetişkinlerimizin bu organizasyonla, spor yapmalarını teşvik ederken, aynı zamanda arkadaşlık, dostluk ilişkilerinin de gelişip güçlendiğini de düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA