Vali Demirtaş Açıklaması 'Adana Takımları Diğer Derbi Maçlara Da Örnek Olmalı'

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, TFF 1.Lig’de Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanacak maçın kardeşlik içerisinde geçeceğine inandığını söyledi.

Vali Demirtaş’ın başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen İl Spor Güvenliği Kurulu toplantısına İl Jandarma Komutanı Kademli Albay Yusuf Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ve kurul üyeleri katıldı.

Özellikle 25 Eylül 2017 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda saat 20.00’de Adana Demirspor ve Adanaspor arasında oynanacak futbol müsabakası ile ilgili alınan tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Demirtaş, kentin iki güzide takımının Adanalıların göz bebeği olduğunu ve müsabakanın kardeşlik içerisinde geçerek, “güney derbisi” olarak adından söz ettiren Adana takımlarının diğer derbi maçlara da örnek olmasını temenni etti.

Vali Demirtaş, Adana’da yapılan gerek futbol, gerekse tüm müsabakaların ‘fair play’ ruhuna uygun bir şekilde gerçekleşeceğine olan inancını dile getirdi.

Kaynak: İHA